top of page

Studio of je eigen huis?

_DSC3837-2.jpg
Massagestudio

Je kunt jouw massage boeken bij mij massagestudio in Den Haag. Het wordt met name aanbevolen als je een meer technische behandeling nodig heeft, aangezien de studio is uitgerust met een speciale tafel en massagehulpmiddelen.

_DSC3546.jpg
Je eigen huis

Je kunt de massage vanuit het comfort van jouw woonkamer laten uitvoeren. Het is vooral handig voor die momenten waarop je je gezellig en ontspannen wilt voelen in een vertrouwde omgeving. Massagetafel en oliën neem ik mee, je hoeft alleen een paar handdoeken voor te bereiden.

_DSC3827-2.jpg
Er zijn drie belangrijke voordelen van een bezoek aan de Body Quake studio in Den Haag:
Untitled (1).png

De ruimte is ontworpen met uw comfort in gedachten. Een verwarmde massagetafel, sfeerverlichting en een ontspannen sfeer helpen je om los te laten en tot rust te komen.

Untitled (2).png

Geprepareerd voor uw specifieke behoeften.  De studio is uitgerust met een zware zwangerschapstafel waardoor de cliënt op haar buik kan liggen. Er is speciale apparatuur beschikbaar voor klanten die intensieve sportmassagebehandelingen nodig hebben. En voor wie wil ontspannen, zijn er mogelijkheden voor hotstones en Indiase hoofdmassages.

Untitled (3).png

Gemakkelijke toegang met parkeergelegenheid op straat.  De studio is gelegen in het hart van Den Haag, parkeren op straat kost € 2,- per uur.

Studio address: 
98-104 Zeestraat

Unit 4.07

2518 AD Den Haag

THUIS
_DSC3589.jpg
Je bent drie stappen verwijderd van een massage aan huis:
Untitled (1).png

Kies de service waar je zin in hebt. Boek online, toets je adres in en selecteer de tijd die jou het beste uitkomt.

Untitled (2).png

Maak je kamer klaar! Als je wilt steek je wat kaarsen aan en zet je je favoriete muziek op om de juiste sfeer te creëren.

Untitled (3).png

Nu kun je ontspannen en genieten vanuit het comfort van je eigen huis. Ik heb ongeveer tien minuten voorafgaand aan de behandeling nodig om alles klaar te zetten. Voor de veiligheid zullen we indien nodig 1,5 meter afstand houden.

* JE MOET IN EN ROND DEN HAAG WONEN

Studio
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page